Η γαστρονομική εμπειρία της Brazier, γνωστής και ως «μητέρα Brazier», μετέτρεψε την πόλη της Λυών σε γαλλική πρωτεύουσα της γαστρονομίας.
απογοητευση το αντιθετο
Γεννήθηκε στο La Tranclière στην ανατολική Γαλλία το 1895, έχασε τη μητέρα της στην ηλικία των δέκα ετών και μεταφέρθηκε σε ένα αγρόκτημα όπου έμαθε να μαγειρεύει στην περιοχή του Bresse.
https://mjpoxxjd.blogspot.com/2019/02/blog-post_100.html
https://bhaecpoq.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html
μεγαλη συμπιεση αρχειων
Το 1921 άνοιξε το πρώτο της εστιατόριο το La mère Brazier. Μάλιστα, ήταν η πρώτη που συγκέντρωσε τρία αστέρια Michelin για τα εστιατόρια La Mère Brazier και Col de la Luère.
Η μαγειρική της ήταν γνωστή, προσελκύοντας πελατεία όπως ο Charles de Gaulle, ο Valéry Giscard d'Estaing και η Marlene Dietrich.
γονδολα φαρμακειου μεταχειρισμενη
Πέθανε το 1977, σε ηλικία 81 ετών.
απογοητευση το αντιθετο
No comments:
Post a Comment